Nyári kibocsátó csendesnap 2022

A tanév utolsó tanítási napján az osztályfőnöki órák után a Pannonia Reformatába vonultunk át.. Az Ótemplomban Valler Kata bábszínész, a Refis Bábozda vezetője előadásában Villon mester megváltása címmel egy különleges bábelőadásban lehetett részünk. Katartikus élmény volt a Faludy György fordításában újra értelmezett Villon ballada bábos feldolgozása, amelyhez az Ótemplom szakrális tere további értelmezési keretet adott. Az előadás után a tanárokat köszöntötte pedagógusnap alkalmából Dr Németh Tamásné Schédl Tímea, a szülői munkaközösség elnöke. A kibocsátó kedves zárása volt az Ótemplom udvarán a diákoknak tartott limonádés, pogácsás szeretetvendégség. 
A nyári kibocsátó után ugyan még tovább folytatódik a munka a Refiben, hiszen június 13-17 között végzős osztályaink érettségiznek.
 A tanév  zárására pedig június 19-én, vasárnap délután 3 órakor kerül sor a Református Újtemplomban. Tanévzáró istentiszteletre várjuk a tanítványaink szüleit, hozzátartozóit is   és szeretettel hívjuk minden kedves segítőnket, támogatónkat, barátunkat.