Gyülekezetlátogatáson Mosonmagyaróváron

Gyülekezetlátogatáson Mosonmagyaróváron

Szeptember 18-án, vasárnap Csáfordi Julianna nagytiszteletű asszony és a gyülekezet meghívásának eleget téve iskolánk küldöttsége gyülekezet látogatáson vett részt Mosonmagyaróváron. Az istentiszteleten Marton Krisztián lelkipásztor testvérünk hirdette Isten igéjét a szőlőművesek példázata alapján, Parola Csaba ének-zenetanár  orgona szolgálatát    Márkus Luca fuvolával, Böröczky Bertan trombitával gazdagította. Gaál Réka szintén orgonán kísérte a gyülekezeti éneket. Több vers is elhangzott az igehirdetésre reflektálva, az irodalmi összeállításban még  Farsang Máté és Kulcsár Anna szerepelt. Mayerné Pátkai Tünde igazgatóhelyettes köszöntötte a gyülekezetet az iskola nevében, és ismertette az intézmény képzési lehetőségeit, röviden beszámolt az új fejlesztésekről.
Az istentisztelet után a refisek  a gyülekezet tagjainál ebédeltek, közelebbről is megismerkedhettek a mosonmagyaróvári református közösség életével. 
Hálával emlékezünk vissza erre szép alkalomra, megköszönve a testvéreknek a kedves fogadtatást, Isten áldást kívánva életükre, szolgálatukra.