Befejeződtek az őszi sportversenyek.

Befejeződtek az őszi sportversenyek.

Zsinórban hetedik éve veszünk részt a Magyar Labdarúgó Szövetség tömegsport jellegű Grassroots rendezvényén, a McDonald’s Fair Play Cup Középiskolai Labdarúgó Tornán. 2023. október 26-án a pápai Perutz Stadionban megrendezett őszi selejtezőn a benevezett 60 diák helyett betegségek és egyéb elfoglaltság miatt mindössze 44 diákkal képviseltük iskolánkat. A három fiú és két leány csapatunkban közel 10 olyan tanuló szerepelt, akiknek ez volt élete első labdarúgó mérkőzése. Egy fiú csapatunk az összes mérkőzését megnyerte, de a többi gárdánk is nagyszerűen helyt állt. A vereségek és döntetlenek mellett győzelmeket is elkönyvelhettünk, értékes tapasztalatokkal és élményekkel lettünk gazdagabbak.

VI. korcsoportos fiú focistáink a Futsal Diákolimpia Megyei Elődöntőjén léptek pályára. Habár mindhárom mérkőzésünket elveszítettük, mégis büszke voltam a srácokra, mert a játék minőségében és hozzáállásban is felvettük a versenyt a nálunk erősebb és idősebb ellenfelekkel. A csapat felét 9-10. évfolyamos diákok alkották a 18-19 évesek korosztályában.

A csapat tagjai: Molnár Ákos, Bognár Dominik, Mészáros Botond, Szalai Bence, Madari Vajk, Mogyorósi Áron Noel, Békei-Varga Bendegúz, Szabó Balázs, Bódai Bálint, Nagy András

November 15-én Pápán rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia Megyei Elődöntőjét, ahol Karácsonyi Csenge és Csincsik Balázs egyaránt megnyerte a VI. korcsoport versenyét. Mellettük még Kiss Marcell és Auerbach Barnabás is kvalifikálta magát a decemberben megrendezésre kerülő balatonfüredi Megyei Döntőre!

Gratulálunk minden versenyzőnek a tisztes helytállásért!

Győrvári Gábor