Diáknap a Malom-tónál

Diáknap a Malom-tónál

Az idei évben is nagy sikerrel zártuk a diáknapunkat, melynek hagyományosan a Malom-tó adott otthont.
A reggeli séta után a napot az SDG helyi tagjai nyitották meg áhítatukkal, majd elkezdődtek a versenyek. A focibajnokságon hét fiú csapat indult, köztük volt a munkatársakból álló felnőtt csapat is. A fiúk mellett két lánycsapat is megmérkőzött egymással. A focibajnokság győztesei a lányoknál a Vadmacskák, a fiúknál az Almafa csapat.
Legjobb fiú csapat tagjai: Hodánics Márton, Békei-Varga Bendegúz, Burján Benjamin, Baross Boldizsár, Mogyorósi Áron, Szóllás-Bartl Barnabás, Somogyi Dániel, Szabó Levente.
Legjobb lánycsapat tagjai: Havasi Lilla, Besenyei Boglárka, Molnár Bíborka, Krenács Tímea, Baracs Borbála, Hajdu Zsófia. 
Jutalmul serleget kaptak.
Ezzel párhuzamosan zajlott a sorverseny, mely két kategóriában hirdetett győztest. Az első kategória győztese a 9.A, a másodiké a 11.B osztály lett. Ők tortát nyertek. 
Napközben volt lehetőség pingpongozni, dartsozni, tollasozni, csocsózni, társasjátékozni, beszélgetni, elcsendesedni. 
11 órától vendégünk volt Bodor Áron, az Esti Kornél zenekar frontembere és zenésztársa Dobosi Gergely. 
A közös ebéd után a napot számháború és az eredményhirdetés zárta. A diáknapi versenyeredményeken túl ekkor hirdették ki az év legjei szavazás eredményét is.
Köszönjük szépen mindenkinek ezt a tartalmas napot, a vidám és aktív részvételt és a szervezést is, különösen is a nap főszervezőinek, Diákönkormányzatunk tagjainak.